Zere Makine : Talaş Konveyör Sistemlerinde Öncü

Zere Makine Talaş Konveyör Sistemleri firma Sahibi Cengiz Zere’den firmaları hakkında bilgiler aldık.

Cengiz Zere, Babası Yakup Zere’nin açtığı yolda konveyör sistemleri ile ilgili çalışmalarına kendi firmaları ile devam ettiklerini belirtti ve firmaları hakkında şunları kaydetti : 

“ Zere Makine, uzun yıllara dayanan tecrübemizin eseri olarak önce talaş konveyörleri ve diğer konveyör sistemleri alanında faaliyet göstermek üzere kuruldu. Firma, sektördeki deneyimi ve uzmanlığı ile müşterilerine servis, tamir, bakım, montaj ve satış çözümleri sunmaktadır

Talaş konveyörleri, manyetik talaş konveyörleri, dip kazımalı talaş konveyörleri, talaş yükleme asansörleri, kağıt filtreli ve manyetik üniteli seperatörler, drum filtreli talaş konveyörleri ve santrifüj (talaş kurutma) gibi farklı konveyör türleri için hizmet vermektedir. 


Firmamız bu süreçte, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sektörde saygın bir konuma gelmiştir ve güçlü pozizyonunu korumak için sürekli yatırımlarına devam etmektedir.
 

Zere Makine’nin sunduğu hizmetler arasında:

-  Servis ve Bakım: Konveyör sistemlerinin düzenli bakımı ve servisi.
- Montaj ve Kurulum: Yeni konveyör sistemlerinin montajı ve kurulumu.
- Yedek Parça Tedariki: Konveyör zincirleri, motorlar, helezon yaylar ve diğer yedek parçaların tedariki.
- Satış Çözümleri: Yeni konveyör sistemleri için uygun ve etkili çözümler sunma.
- Uzman Danışmanlık: Konveyör sistemleriyle ilgili danışmanlık hizmetleri yer almaktadır.

Yakup Zere’nin sektörde bıraktığı iz hakkında neler söyleyebilirsiniz ?

Babam Yakup Zere ülkemize talaş tahliye sistemlerini getirmiş ve zaman içerisinde bu konuda marka olmuş bi isimdir. Bizler ikinci kuşak olarak rahmetli babamın açtığı bu yolda onun bilgi, birikim ve tecrübelerini sanayicilerimize ulaştırabilme adına çalışmalarımıza devam ediyor. Sektörde marka olmuş ZERE soyadımıza layık olmaya çalışıyoruz.

İhracat faaliyetleriniz ile ilgili de bilgiler alabilir miyiz ?

Son dönemde özellikle doğu Avrupa ülkelerinden ciddi talepler alıyor ve ihracat faaliyetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Bizlere güvenen tüm yerli ve yabancı müşterilerimize buradan sizlerin aracılığı ile bir kez daha teşekkürlerimizi sunmak istiyorum.

Yakın zamanda İzmir ve Konya’da fuar katılımlarınız oluyor. Son dönemdeki yurt içi fuarlardaki etkinlikleriniz hakkında değerlendirmelerinizi alabilir miyiz ?

İzmir İmatech Fuarı’nda beklediğimizin çok üzerinde ilgi görmek bizleri ziyadesi ile memnun etti. İzmir müşteri poftföyümün yoğun ve güçlü olduğumuz bi sanayi bölgesi. Bu bölgedeki gücümüze güç katan bir fuar geçirdiğimizi ifade etmek istiyorum.

Konya bölgesinde de katılımcısı olduğumuz Konya Makine teknolojileri fuarında da yoğun ilgi ile karşılaşmayı hedefliyoruz.