Schneider Electric, Dünya Genelindeki İnovasyon Merkezi Modelini Bayilerine Taşıyor

• Schneider Electric, Güç Sistemleri alanındaki öncü teknolojilerinin erişilebilirliğini artırmak üzere yeni nesil “Partner Hub” yatırımlarına başladı.

• Orta Gerilim bayileri ile iş ortaklığında İstanbul, Kocaeli ve Ankara’da açılan ve Gaziantep’te bu yıl içerisinde açılacak olan ilk “Partner Hub” alanları güç sistemleri çözümleri, yazılımları ve ürünlerinin deneyimlenebildiği demo alanlar sunuyor.

• Aynı zamanda bir eğitim merkezi olarak hizmet veren bu alanlar Schneider Electric’in uluslararası çapta öncü İnovasyon Merkezi’ndeki kabiliyetlerini farklı bölgelere taşıyor.

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümüne liderlik eden Schneider Electric, yenilikçi teknolojilerinin deneyimlenebildiği özel alanlar açıyor. Böylece Schneider Electric İstanbul İnovasyon Merkezi’nin uluslararası ölçekte örnek gösterilen kabiliyetleri farklı bölgelere taşınıyor. Schneider Electric Orta Gerilim bayileri, ilk aşamada İstanbul, Kocaeli, Ankara ve Gaziantep’te olmak üzere 4 farklı lokasyonda yenilikçi çözümleri sektör uzmanları ile paylaşacak. Şirketin yenilikçi, sürdürülebilirlik ve dijitalleşme odaklı ürünleri, hazırlanan demo alanlarında deneyime açık olacak. Böylece ziyaretçiler, bu teknolojilerin kendi faaliyetlerine olan faydalarını bire bir deneyimleyecek ve Schneider Electric iş ortaklarının uzman ekipleriyle dijitalleşme yol planlarını oluşturabilecek. 

Hedeflerinin yenilikçi çözümleri çok daha erişilebilir kılmak ve böylece Türkiye’nin dijitalleşme yolculuğunu hızlandırmak olduğunu belirten Schneider Electric Güç Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Özalp; “Yeni nesil “Partner Hub” alanlarımız, alanında ilk olan ve uzmanlar, öğrenciler ve akademisyenler için bir laboratuvar görevi gören İstanbul Ataşehir İnovasyon Merkezimizin bir yansımasıdır. SM6-36 “Enabled” ve “Enabled Plus” çözümlerimizdeki sensörler ve yazılımlar sayesinde, kullanıcılarımız sistemlerinde oluşabilecek potansiyel arızaları kestirimci bakım yöntemleriyle önceden tespit edebiliyor. Böylece ziyaretçilerimizin tesislerinin sürekliliğini ve verimliliğini en üst seviyeye çıkartarak enerji sürdürülebilirliğini sağlamalarına ve işlerini geleceğe taşımalarına destek sunuyoruz. Eşzamanlı olarak Türkiye’nin sürdürülebilirlik ve dijitalleşme odaklı gelişimine hız katıyoruz” dedi.