UNITED GRINDING Güneydoğu Asya’da bir şube açtı

UNITED GRINDING Group, Güneydoğu Asya’daki faaliyetlerini yoğunlaştırdı ve Singapur’da kendi yan kuruluşunu kurdu.

UNITED GRINDING Group, Güneydoğu Asya bölgesinde uzun yıllardan beri temsilciler ve WALTER EWAG Asya Pasifik bağlı kuruluşu aracılığıyla faaliyet göstermektedir. Artık taşlama, aşındırma, lazer ve ölçüm makineleri uzmanı, Singapur’da United Grinding Asia Pacific Pte. Ltd. adlı bir grup yan kuruluşu kurarak bu bölgedeki faaliyetlerini bir araya getiriyor ve yoğunlaştırıyor. Ltd.

UNITED GRINDING Grubu CEO’su Stephan Nell, “Güneydoğu Asya bizim için stratejik açıdan çok önemli bir bölge. UNITED GRINDING yan kuruluşunu kurmak, bu bölgedeki faaliyetlerimizi yoğunlaştırmak için mantıklı bir adımdır” diye açıklıyor. Potansiyel yüksek ve müşteri sayısı sürekli artıyor. Nell, “Müşterilerimize yakınlık, hızlı ve karmaşık olmayan destek sağlamak açısından bizim için her zaman önemli olmuştur” diye ekliyor. Grubun birleştirilmiş teknoloji ve uygulama bilgi birikimini tek bir yan kuruluştan sunma yeteneği, müşterilere birçok avantaj sunuyor.
 

Yeni UNITED GRINDING şubesinin CEO’su ve halihazırda WALTER ve EWAG markalarının Güneydoğu Asya işlerinden 20 yılı aşkın süredir sorumlu olan Michael Schmid şunları ekliyor: “Güçlü ekibimizin gücünü ortak grup iştirakimizde toplayabilir ve müşterilerimize hizmet edebiliriz. Müşterilerimize daha da iyi. Gelecekte, yüzey ve profil taşlama, silindirik taşlama ve takım işleme olmak üzere üç grup teknolojisini tek çatı altında sunacağız. Bu bölgedeki faaliyetlerimizi bir araya getirmenin ve yoğunlaştırmanın bizim için bir kazan-kazan olduğuna inanıyorum. İlgili tüm taraflar.”