UNITED GRINDING, EMO Hannover 2023’te öne çıkan ürünleri sunuyor

UNITED GRINDING Group, EMO Hannover 2023 - Salon 11, Stand E34’te yine önemli bir stantla temsil edilecek. Grup, 1.000 m2’lik bir alanda, bazı yenilikleri içeren 16 makineyi ve “Müşteri Hizmetleri” alanından yenilikçi ürün ve hizmetleri sergileyecek.

Dünyanın önde gelen taşlama, aşındırma, lazer ve ölçüm makineleri ile eklemeli imalat için takım tezgahları üreticilerinden biri olan UNITED GRINDING Group, endüstrisinde yenilikçi teknolojilerin geliştirilmesinde öncülerden biri olarak kabul edilir. Bu yılki EMO Hannover’in sloganı “Yenilikçi Üretim”, bu nedenle grup yok olamaz. 1000 m2’lik bir alanda, Salon 11, E34 Standında ziyaretçilerini ağırlayacaktır.

Müşteri Hizmetleri özel sergi alanı ve öne çıkan makineler

Grup, bu yıl özel sergi alanı ile Müşteri Hizmetlerine odaklanıyor. Bu, müşterilere makinelerinin hizmet ömrü boyunca eşlik eden ve onları verimli üretimde destekleyen - “başlangıçtan” “yenilemeye” kadar tüm ürün ve hizmetleri içerir. Bununla birlikte, ticaret fuarını ziyaret edenler, grubun tüm dijital yardım sistemleri hakkında kapsamlı bilgi de alabilirler. Bunlar, UNITED GRINDING Digital Solutions™ adı altında gruplanan Production Monitor, Service Monitor ve Remote Service’i içerir. Ayrıca EMO’da daha fazla dijital çözüm sunulacak.
 

Ayrıca, halk, sergilenen 16 makine arasında çeşitli yenilikleri ve öne çıkanları sabırsızlıkla bekleyebilir:

Yüzey ve profil taşlama makineleri uzmanı BLOHM, bir dünya prömiyerini kutluyor: Hidrolik motor statörlerinin içten işlenmesi için yeni bir çözüm olarak otomatik iş parçası yükleme ve boşaltma özelliğine sahip PLANOMAT XT 408.

STUDER ayrıca bir yenilik sunacak: S31 üniversal dıştan silindirik taşlama makinesinde sergilenecek yenilikçi bir otomasyon çözümü.

Ve WALTER, şimdi HELITRONIC MICRO ve HELITRONIC için bir seçenek olarak da mevcut olan, silindirik aletlerde çeşitli alet parametrelerinin son derece hassas, temassız ölçümü için EMO’da ilk kez yenilikçi “Lazer Kontur Kontrolü” ölçüm sistemini sunuyor. MINI PLUS takım bileme makineleri.

Makineler aynı zamanda kullanıcıların öncü C.O.R.E. teknoloji. C.O.R.E.’nin gelişmiş donanım ve yazılım mimarisi. basit ağ bağlantısı, bir akıllı telefondaki gibi sezgisel kullanım ve modern yazılım uygulamalarını doğrudan makine üzerinde kullanma olasılığı ile yeni nesil takım tezgahlarının temelini oluşturur.

BAŞARINIZ İÇİN BİRLEŞTİK

Grup, aynı zamanda sloganı olan “BAŞARINIZ İÇİN BİRLEŞİK” sloganıyla kendini sunmaktadır. Bu slogan kısaca UNITED GRINDING’in neyi temsil ettiğini açıklıyor: Tek bir çatı altında dokuz markası olan grup güçlü ve bu gücü müşterilerini daha da başarılı kılmak için kullanıyor - ve bunu 30 yıldır yapıyor. Bu nedenle, grup sadece ticaret fuarında öne çıkan ürünleri değil, aynı zamanda yuvarlak bir doğum gününü de kutluyor.

UNITED GRINDING Group, müşterileri ve ilgili ticaret izleyicileri ile kişisel sohbeti dört gözle bekliyor.