Bulgaristan Teknik Fuarı 14-17 Eylül’de Plovdiv’de...

Bulgaristan’ın Plovdiv şehrinde düzenlenen Uluslararası Teknik Fuarı prestijli bir sergi etkinliği ve Güney Doğu Avrupa’da yerleşik bir endüstri etkinliğidir. İnşaat ve sanayinin tüm sektörlerindeki başarıların sunumu için en parlak platformdur. Sergi, Balkanlar’daki en büyük fuar merkezi ve fuarcılık sektörünün lideri olan Plovdiv Uluslararası Fuarı’nın 131. yıldönümünde bir markadır. Bu sonbaharda kurum, prestijli forumun 77.’sini düzenleyerek küresel ekonomide trendleri belirleyen sektör liderlerini bir kez daha bir araya getirecek. 14-17 Eylül 2023 Uluslararası Plovdiv Fuarı imalat, konut ve ticaret uygulamaları ile tüm sektörlere ev sahipliği yapacak.

Geleneğe göre sergi, modern inşaat, dijital teknolojiler, yeşil ekonomi, eko-üretim, makine mühendisliği ve dijital teknolojilere adanmış özel sergileri birleştiriyor. Farklı akıllı ev modelleri sunan, fotovoltaik sistemlere ve enerji tasarruflu cihazlara sahip şirketler özellikle ilgi çekicidir. En son sürüm, yapay zekaya dayalı sistemler ve tesisler sunan katılımcılarda bir büyümeye işaret ediyor. Giderek daha fazla küresel otomotiv şirketi, yeni çevre dostu ve hibrit modellerin prömiyerini yapmak için Uluslararası Teknik Fuarı seçiyor.

 Uluslararası Teknik Fuarın ağır sanayinin tüm dallarını ve bilişim sektörünü temsil ettiği söylenebilir. International Fair Plovdiv tarafından fuar kapsamında düzenlenen Altın Madalya Yarışması’na katılarak firmaların rekabet niteliklerini ve gelişim potansiyellerini göstermeleri teşvik edilmektedir. Prestijli ödüller, yüksek kaliteli yenilikçi ürünler için katılımcılara verilir. Bunlar, Bulgar endüstrisindeki en yüksek piyasa ödülü ve her bir sahibinin portföyünde tartışmasız ticari başarı takdiridir.

Genellikle katılımcıların üçte ikisi tüm kıtalardan şirketlerdir - doğrudan üreticiler, tüccarlar ve temsilciler. Uluslararası Teknik Fuarı, dünyanın dört bir yanından endüstri liderlerini ve yenilikçileri birbirleriyle ağ kurmak için bir araya getiriyor. Yöneticiler, mühendisler, girişimciler, finans uzmanları ve bilim adamları deneyimlerini paylaşır ve karşılıklı yarar sağlayan işbirliğini tartışır. Bu iletişim, medya etkinliklerinin organizasyonu ve özel dergilerden gazetecilerle toplantılar da dahil olmak üzere ev sahipleri tarafından desteklenmektedir.