METAL SHOW & TIB 2023’te de başarıyla sonuçlandı

METAL SHOW & TİP FUARI 4177 ziyaretçinin sektördeki üreticiler, tedarikçiler ve ithalatçılarla doğrudan temasa yüksek ilgisi (önceki edisyona göre %19 daha fazla) ve başlatılan tartışma düzeyi METAL SHOW’un seviyesini ve kalitesini bir kez daha teyit etti.

Ziyaretçilerin çoğu, sorunlarına kesin ve uygulamalı çözümler arıyordu ve üretkenliği artırmak için daha düşük bakım maliyetleri ile yeni, verimli teknolojik çözümlerle eşit derecede ilgileniyorlardı.

METAL SHOW & TIB’in bu yılki edisyonunda, 171 katılımcı şirket (önceki edisyona kıyasla 37 yeni şirket) 12.232 metrekarelik bir fuar alanını işgal etti ve burada kesme, sac işleme makineleri, kesme ekipmanları için takım tezgahları ve teknolojileri sundular.

Hassas aletler, endüstriyel yazılımlar, ölçüm ve kontrol aletleri ve makineleri, kaynak ekipmanları ve aksesuarları, robotik, yüzey işleme, egzoz ve filtreleme, yağlayıcılar, ham maddeler ve yarı mamuller, mekanik işleme, hizmetler ve danışmanlık.

METAL SHOW & TIB 2023’teki uluslararası katılımcı sayısı (toplamın %25,5’i) bir önceki edisyona göre arttı. 18 ülkeden (Belçika, Bulgaristan, Çin, Çek Cumhuriyeti, İsviçre, Almanya, İngiltere, Macaristan, İsrail, İtalya, Moldova, Hollanda, Polonya, Portekiz, Romanya, İspanya, Türkiye ve Ukrayna) katılımcılar dijitalleştirilmiş ekipmanlarını ziyaretçilere sundu. metal işleme endüstrisi ve ilgili sektörler için yeni nesil teknolojiler, ürünler, uygulamalar ve çözümler.

Etkinliğin 4 günü boyunca (9-12 Mayıs tarihleri arasında) 450’den fazla marka, uzman kitleye kendi işlerini geliştirmek için en son yenilikler ve çözümler hakkında bilgiler verdi.