AGTOS 2023 GIFA Fuarına Katılıyor

Döküm yüzeylerinin işlenmesi, görünüm, işlevsellik ve dayanıklılık üzerinde belirleyici bir etkiye sahiptir. Püskürtme işlemi, kalıp kumunu giderir ve çapakları ortadan kaldırır. Bu nedenle, bakım ve doğru kumlama konsepti, yüksek kaliteli ürünler için iyi bir ön koşuldur.

AGTOS, döküm endüstrisinden birçok müşteriyi şimdiden ikna etti. Şirket, 12 – 16 Haziran 2023 tarihleri arasında Düsseldorf’taki GIFA ticaret fuarında Salon 16, stantta kendini tanıtacak. 16E10.

Ticaret fuarını ziyaret edenler, dökümleri zımparalarken nelerin önemli olduğunu ve hangi farklılıkların ve detayların gerçekten iyi bir yüzey oluşturduğunu öğrenecekler. Pratik çözüm örnekleri olacak. Fuar ekibi, makinelerin patlatma özelliklerine ek olarak sürdürülebilirlik, enerji verimliliği ve ekonomi konularını da ele alacak. Proses verilerini belirlemek ve görüntülemek için kompakt AGTOS sistemi olan Smart Monitoring sunulacaktır. Bu, kullanıcıya patlatma işleminin temel verileri hakkında genel bir bakış sağlar.
Kumlama makineleri için servis önemli bir faktör olduğundan, bu alan AGTOS standının bir diğer öne çıkan alanıdır. Stoklama ve teslimatın yanı sıra yedek ve aşınan parçaların montajı ile ilgili her şey özel bir alanda gösterilecektir. Ayrıca bakım, onarım ve modernizasyon çalışmaları hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Servis uzmanları stantta olacak ve ayrıca tesis modernizasyonu (retro-fit) ve performans geliştirme (verimlilik) konularında ilginç sorular ve görevler bekliyor olacak.

AGTOS Hakkında

AGTOS yirmi yılı aşkın bir süredir piyasada. İki lokasyonda yaklaşık 160 çalışan çalışıyor. Şirket merkezi olan Emsdetten’de kumlama tesislerinin konsept tasarımı ve inşaatı yapılmaktadır. Üretim, Poznań yakınlarındaki Polonya’nın Konin kasabasında yer almaktadır.

Müşterilerin gereksinimlerine sürekli odaklanma, şirketin bilhassa dökümhaneler için bilyeli kumlama makinelerinin tasarımı ve üretiminde uzman olarak görülmesiyle sonuçlanmıştır. Bu nedenle, beş kıtadaki müşteriler AGTOS’un kumlama makineleriyle çalışıyor.

AGTOS, yeni kumlama makinelerine ek olarak ikinci el kumlama makineleri de sunmaktadır. Bu, çok kısa sürede bir kumlama makinesine ihtiyaç duyan veya onu yalnızca geçici olarak kullanan şirketler için avantajlıdır.

Kumlama makinelerinde kullanılan aşındırıcı sadece iş parçası yüzeylerine etki etmez. Aşındırıcı etki kumlama makinelerinde de hissedilir. Bu nedenle servis, yani stoklama ve teslimat ile yedek ve aşınan parçaların montajı önemli bir rol oynar. Ayrıca diğer üreticilere ait makinelerde de bakım, onarım ve modernizasyon çalışmaları yapılmaktadır. Bunlar her zaman deneyimli personel tarafından gerçekleştirilir.