Hannover Messe Partner Ülke 2023 olarak Endonezya Sonsuz Endüstriyel Dönüşüm Fırsatını Sunuyor

Endonezya, Hannover Messe’de üç kez resmi ortak ülke olarak ilk ASEAN ülkesi oldu. Bu yılki bu uluslararası endüstriyel fuar 17-21 Nisan 2023 tarihleri arasında ve Açılış Töreni 16 Nisan 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu, Endonezya Vizyonunun Gıda’yı da kapsayan yedi öncelikli sektör aracılığıyla 2030’da dünyanın ilk on ekonomik aktörü haline gelmesini sağlamak içindir. ve İçecekler, Tekstil ve Konfeksiyon, Otomotiv, Elektronik, Kimyasallar ve Tıbbi Ekipman ve Eczacılık.

Endonezya, Hannover Messe Fuar Alanı’ndaki Endonezya Pavyonu’nda Making Indonesia 4.0 ile ilgili etkinlikler, iş zirveleri ve konferanslar düzenleyerek en son teknolojik gelişmeleri ve endüstriyel teknolojideki potansiyel yatırımları vurgulayacak. Tahmini alan 3000 m2’dir ve Tasarlanmış Parçalar ve Çözümler, Gelecek Merkezi, Sürdürülebilirlik ve Enerji Geçişi, Küresel İş ve Piyasalar, Basınçlı Hava ve Vakum, Dijital Ekosistemler, Tahrik Teknolojisi ve Teknolojisi dahil olmak üzere her bir alt temayı temsil eden 150’den fazla ortak katılımcıdır. Otomasyon, Hareket ve Sürücüler. Bu prestijli etkinlikte sanayinin yanı sıra, sanayi temalı ve Ulusal Başkenti (IKN) geliştirme konsepti ile Sanayi Siteleri ve Özel Ekonomik Bölgeler de yer alacak.

Pinisi logosunu ve “Sonsuz Yolculuk” sloganını taşımak, katılımcılara sınırsız fırsatları kucaklama konusunda ilham vermeyi ve teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Eko S.A Cahyanto, “Endonezya, sanayi devrimi 4.0’daki doğa, yetenek ve yetenek de dahil olmak üzere sınırsız potansiyele sahip bir ülkedir. Bu slogan, Endonezya’nın geleceğe yolculuğunun sınırsız olduğu iyimserlik ruhunu ve geniş gelecek potansiyelini yansıtıyor” dedi. Endonezya Cumhuriyeti Sanayi Bakanlığı Endüstriyel Direnç, Bölge ve Uluslararası Endüstriyel Erişim Genel Müdürü, 15 Şubat 2023 tarihinde Hannover Messe Fuar Alanı, Hannover, Almanya’da 19. Salon’da düzenlenen Basın Önizleme etkinliği sırasında teslim edildi.

Endonezya’nın Hannover Messe 2023’e resmi bir ortak ülke olarak katılımının önemi, yalnızca Endonezya markasını teşvik etmenin bir yolu olarak değil, aynı zamanda Endonezya’nın üretim kapasitesini artırmayı ve dijital altyapı geliştirmeyi ve ayrıca Endüstri 4.0’a dayalı yeni ortaklıkları genişletmeyi ve kurmayı teşvik etmektir.