Sanayi devlerinin İstanbul’da buluşacağı WIN EURASIA için geri sayım başladı

Sac işlemeden metal şekillendirme teknolojilerine; otomasyon hizmetlerinden elektrik ve elektronik ekipmanlara; hidrolik ve pnömatik hizmetlerden tesis içi lojistiğe kadar geleceğin fabrikaları için ihtiyaç duyulan tüm eko sistem İstanbul’da buluşacak. Endüstri 4.0 için oluşturulan özel deneyim alanıyla WIN EURASIA, 15 – 18 Mart tarihleri arasında dünya devlerini bir araya getirecek.

Avrasya bölgesinin en büyük imalat sanayi fuarı WIN EURASIA, dünya genelinden binlerce katılımcı veziyaretçiyi İstanbul’da ağırlayacak. “Endüstri 4.0 Kılavuz Teması” ile en yeni teknolojilerin görücüye çıkacağı fuarda devlet destekli Alım Heyeti Programları çerçevesinde çeşitli konferanslar, forumlar, şirket ve ürün sunumları, paneller, kurumsal etkinlikler, uluslararası etkinlikler ve özel tematik etkinlikler gerçekleştirilecek.

Bu yıl fuardaEndüstri 4.0için özel bir deneyim alanı oluşturduklarını veözel sunum alanlarıyla katılımcı ve ziyaretçilerine interaktif bir ortam sunacaklarını belirten Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel şunları ifade etti:

“Dünyanın birçok noktasından gelen firmalar Avrasya ile işbirliğinin kapısını WIN EURASIA’da açıyorlar. Endüstri 4.0 odaklı özel konseptiyle hayata geçirilen özel alanları ve yeni uygulamalarıyla dünya sanayi devleri son teknolojilerini göstermek için bu fuarda yarışacak. WIN EURASIA 2018 ziyaretçileri otomasyon, dijitalleşme, nesnelerin interneti, arttırılmış gerçeklik ve katmanlı üretim gibi teknolojik gelişmeleri yakından deneyimleme fırsatı bulacak.”

ENDÜSTRİ 4.0 FESTİVAL ALANINDA KİMLER VAR?

14. Salon’da konumlandırılan özel sergi ve forum alanında Endüstri 4.0’ın getirdiği avantajlar ve yenilikler hakkında ziyaretçilerini bilgilendirmeyi ve yeni ürünlerini sergilemeyi amaçlayan firmalar arasında BOSCH REXROTH, DASSAULT SYSTEMES, ENTEK OTOMASYON, TRİO MOBİL, IFS, PİLZ, SMC, HİD-TEK,HYDAC, DURMAZLAR, ADVANTECH, EOS GMBH, PRIMA POWER ve HUGO BOSS gibi seçkin firmalar bulunuyor.

Endüstri 4.0 konseptinin Türkiye’de bir sanayi fuarında ilk kez kullanılacağına dikkat çeken Kühnel şunları söyledi:

“Son dönemde dijital yatırımlarını artıran Türk sanayiciler giderek daha fazla ileri teknolojili ürüne yöneliyor. Teknoloji üreten şirketler artan hükümet desteğiyle modern Ar-Ge merkezleri kurarken, Türkiye’yi dördüncü sanayi devrimine taşıyacak önemli gelişmeler yaşanıyor. WIN EURASIA ile Türk imalat sanayii; otomotiv, otomasyon, metal işleme, iç lojistik ve kaynak sektörlerinde Endüstri 4.0 konseptiyle çağdaş bir uygulama alanı buluyor.”

Avrasya bölgesinin önde gelen uluslararası 6 sanayi fuarı, “Birlikten kuvvet doğar!” sloganıyla WIN EURASIA adı altında birleşti. 15 – 18 Mart 2018 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek WIN EURASIA, Metalworking EURASIA, SurfaceTechnology EURASIA, Welding EURASIA, IAMD EURASIA, Electrotech EURASIA ve CeMAT EURASIA fuarlarının katılımcı ve ziyaretçilerini tek çatı altında buluşturacak.