Güvenal Kalıp Elemanları GEBZE / TOSB İçindeki Yeni Teknik Destek Ofisi ’nde Hizmetinizde…

Güvenal Grup GEBZE / TOSB İçindeki Yeni Teknik Destek Ofisi hizmetinizde. Konu ile ilgili Grup yetkililerinin basın açıklamasını sizlere aktarıyoruz.

Güvenal olarak bugüne kadar üretime ve kaliteye yapmış olduğumuz yatırımlara paralel olarak müşterilerimize vermiş olduğumuz hizmetin kalitesini de her geçen gün arttırarak bugünlere geldik.

Halen, İstanbul Avrupa yakasında yer alan şirket merkezimiz, İkitelli ve Kıraç şubelerimiz, talaşlı imalat fabrikamız ve kalıp seti imalatımız ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Bunlara ek olarak, Bursa’da da bir Teknik Ofisimiz var. Ayrıca, Ege ( İzmir - Manisa - Denizli - Aydın ) Ankara, İç Anadolu, Karedeniz bölgesi, Konya ve Adapazarı - Düzce - Bolu bölgelerinde çalışan satış elemanı arkadaşlarımız ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışmaktayız. Herkesin bildiği gibi Bursa - Kocaeli - Adapazarı üçgeni Otomotiv üretimi açısından çok stratejik bir öneme sahip. Bu bölgede yer alan gerek OEM ve gerekse Tier 1 – 2 firmaların arasından bir çok partnerimiz var. Güvenal olarak, bu partnerlerimize vermekte olduğumuz hizmetin kalitesini arttırmak amacı ile uzun zamandan beri planlamakta olduğumuz yatırımımızı gerçekleştirerek, Gebze TOSB içindeki “ Teknik Destek Ofisimizi ” Ocak 2018’de hizmete açmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Böylece, hem partnerlerimizden gelen yoğun taleplere cevap verebilmek ve hem de artan iş hacmimizi daha iyi yönetebilmek adına çok önemli bir adım attığımıza inanıyoruz. Bizimle çalışan, çalışacak olan değerli müşterilerimizi bundan böyle kendi ofisimizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyacağız.

Birlikte daha güzel ve başarılı günlere ulaşmak dileği ile…

Adres : TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi 1. Cadde Sosyal Tesisler Binası 8/3 C Blok No: 10B
Çayırova / KOCAELİ
Mail : guvenal@guvenal.net
www.guvenal.net